Select Page
Badjas hond clasisc aqua blauw

Badjas Hond Classic

De classic badjas voor honden is een hele fijne hondenbadjas en meteen ook de populairste van uit ons assortiment. Het voordeel van de classic honden badjas is dat deze badjas ontzettend fijn is in gebruik en verkrijgbaar is in allerlei kleuren. Deze honden badjas trek je eenvoudig bij je hond aan: de opening over het hoofd, daarna maak je de kliksluiting vast op de rug en tot slot maak je de achterkant onder de staart vast met klittenband. Deze badjas is flexibel, ademend en neemt erg veel vocht op.

Wanneer jouw hond de classic honden badjas draagt is hij binnen 30-45 minuten vrijwel droog. De classic badjas hond is gemaakt van microvezel en hier is bewust voor gekozen omdat deze stof meer vocht opneemt dan katoen. Door de mooie pasvorm en aansluitende details is deze badjas multifunctioneel. Ze zijn duurzaam en gaan jaren mee, zelfs een hondenleven lang.

 

Foto’s van de classic badjas hond

Hieronder kan je foto’s vinden van honden met de classic honden badjas.

Waarom een classic honden badjas?

Een classic honden badjas heeft verschillende voordelen maar de belangrijkste is in feite dat de hond door het dragen van deze badjas heel snel opdroogt en het minder koud heeft. Dit heeft veel positieve effecten op de gezondheid van een hond. Lang nat zijn is niet goed voor een hond, het zorgt dat de hond het sneller koud heeft, kou kan vatten en het heeft een negatief effect op de spieren en gewrichten. Door het dragen van de classic honden badjas bescherm je de spieren en gewrichten. Daarnaast is het ook fijn voor je huis, want een classic honden badjas zorgt dat je huis veel schoner blijft.

Eigenschappen van de classic badjas hond

  • De buik is volledig bedekt, net als de borst.
  • Drie bevestigingen om de hondenbadjas mee vast te maken zodat hij niet schuift.
  • Klittenband bij de staart zodat de staart er niet doorheen geduwd hoeft te worden.
  • Microvezel neemt erg veel vocht op, tot 4 liter.
  • Er zijn vrij weinig honden badjassen die zo veel liter water opnemen.
  • Doordat de stof ademt gaat het niet broeien en krijg je geen hotspots.
  • Naast vocht neemt deze badjas voor honden ook vuil op.
  • Het vocht wordt uit de bovenvacht én ondervacht gezogen, zonder de vacht te beschadigen.
  • Tot slot is de classic honden badjas goed betaalbaar zeker als je kijkt naar de kwaliteit die je krijgt.
  • Een classic badjas voor de hond gaat jaren mee zonder dat de vochtopnemende werking afneemt.

Waar te koop?

Dierenoppas Amersfoort verkoopt de classic badjas voor de hond. Benieuwd? Bekijk de website!

Is een classic hondenbadjas goed?

Ja, onze classic hondenbadjassen zijn hele goede badjassen als je opzoek bent naar een badjas voor je hond. Sterker nog, wij geloven dat dit één van de beste hondenbadjassen is die er op de markt is. Dit komt door de perfecte pasvorm, mooie kleuren, 11 verkrijgbare maten én duurzaamheid. 

Heeft mijn hond een classic hondenbadjas nodig?

Niet elke hond heeft een classic hondenbadjas nodig. Wanneer je merkt dat jouw hond het na een wandeling in de regen lang koud heeft doordat de vacht slecht opdroogt kan je kijken naar een classic hondenbadjas. Maar ook als jouw hond last heeft van de spieren en gewrichten, zoals artrose, is de badjas hond in de classic stof aan te raden. Omdat de badjas afkoelen voorkomt, wat beter is bij gewrichtsproblemen.

error: Op alle tekst en foto\'s rust copyright