Select Page
Groomcoat hond

Badjas Hond met poten

De hondenbadjas met poten is een hele fijne honden badjas waarin de hond echt volledig bedekt is door de mouwen die deze badjas heeft. Het enige wat niet bedekt is, is de staarten en de voetjes, verder is de volledige hond bedekt. Een hondenbadjas met poten is met name erg fijn als je een hond hebt met een dikke of lange vacht, die moeilijk opdroogt. Ook is het fijn als je wil dat de poten van je hond ook droog worden zonder dat je ze hoeft af te drogen met een handdoek.

De hondenbadjas met poten is een hele fijne hondenbadjas en meteen ook een van de populairdere van uit ons assortiment. Het voordeel van de honden badjas met poten is dat deze badjas ontzettend fijn is in gebruik en verkrijgbaar is in allerlei kleuren. Deze honden badjas trek je eenvoudig bij je hond aan: de opening over het hoofd, daarna maak je de kliksluiting vast op de rug en tot slot maak je de achterkant onder de staart vast met klittenband. Deze badjas is flexibel, ademend en neemt erg veel vocht op.

Wanneer jouw hond de hondenbadjas met poten draagt is hij binnen 30-45 minuten vrijwel droog. De hondenbadjas met poten is gemaakt van microvezel en hier is bewust voor gekozen omdat deze stof meer vocht opneemt dan katoen. Door de mooie pasvorm en aansluitende details is deze badjas multifunctioneel. Ze zijn duurzaam en gaan jaren mee, zelfs een hondenleven lang.

 

Foto’s van de hondenbadjas met poten

Hieronder kan je foto’s vinden van honden met de hondenbadjas met poten.

Waarom een honden badjas met poten?

Een badjas hond met poten heeft verschillende voordelen maar de belangrijkste is in feite dat de hond door het dragen van deze badjas heel snel opdroogt en het minder koud heeft. Dit heeft veel positieve effecten op de gezondheid van een hond. Lang nat zijn is niet goed voor een hond, het zorgt dat de hond het sneller koud heeft, kou kan vatten en het heeft een negatief effect op de spieren en gewrichten. Door het dragen van de honden badjas met poten bescherm je de spieren en gewrichten. Daarnaast is het ook fijn voor je huis, want een hondenbadjas met poten zorgt dat je huis veel schoner blijft.

Eigenschappen van de hondenbadjas met poten

  • De hond is volledig bedekt, ook de buik en de borst
  • Met een handige rits en elastiek in de band zodat hij goed blijft zitten.
  • De staart hoeft er niet doorheen geduwd hoeft te worden.
  • Microvezel neemt erg veel vocht op, tot 4 liter.
  • Er zijn vrij weinig honden badjassen met poten die zo veel liter water opnemen.
  • Doordat de stof ademt gaat het niet broeien en krijg je geen hotspots.
  • Naast vocht neemt deze badjas met poten ook vuil op.
  • Het vocht wordt uit de bovenvacht én ondervacht gezogen, zonder de vacht te beschadigen.
  • Tot slot is de hondenbadjas met poten goed betaalbaar zeker als je kijkt naar de kwaliteit die je krijgt.
  • Een hondenbadjas met poten gaat jaren mee zonder dat de vochtopnemende werking afneemt.

Waar te koop?

Dierenoppas Amersfoort verkoopt de honden badjas met poten/mouwen voor de hond. Benieuwd? Bekijk de website!

Is een hondenbadjas met poten goed?

Ja, onze hondenbadjassen met poten zijn hele goede honden badjassen als je opzoek bent naar een badjas voor je hond. Sterker nog, wij geloven dat dit één van de beste hondenbadjassen met poten is die er op de markt is. Dit komt door de perfecte pasvorm, mooie kleuren, verschillende verkrijgbare maten én duurzaamheid.

Heeft mijn hond een hondenbadjas met poten nodig?

Niet elke hond heeft een hondenbadjas met poten nodig. Wanneer je merkt dat jouw hond het na een wandeling in de regen lang koud heeft doordat de vacht slecht opdroogt kan je kijken naar een hondenbadjas met poten. Maar ook als jouw hond last heeft van de spieren en gewrichten, zoals artrose, is de badjas hond met poten aan te raden. Dit omdat de badjas afkoelen voorkomt, wat beter is bij gewrichtsproblemen.

error: Op alle tekst en foto\'s rust copyright