Select Page
Hondenjas regenjas winterjas hond

Regenjas voor de hond

We hebben speciale regenjassen voor honden in ons assortiment. De regenjas is bedoeld om aan te trekken bij je hond wanneer je gaat wandelen in de regen of sneeuw. Je trekt de regenjas eenvoudig aan, over het koppie en daarna klik je de sluiting dicht op de rug. Eventueel kan je de elastieken gebruiken bij de achterpoten, maar dit hoeft niet. De stof bij de staart kan je strakker maken door de koordjes die daar zitten, waardoor het mooi aansluit. Het bijzondere aan deze honden regenjassen is dat er een rits bovenop de rug zit, die aan beide kanten open te maken is, waardoor er een tuigje onder de regenjas past. Doordat de rits aan beide kanten open en dicht kan, kan je de rits zo afstellen dat er geen regen in de jas loopt.

We hebben twee varianten honden regenjassen, de lente/herfst variant en de herfst/wintervariant. De herfst/winterjas bestaat uit drie lagen en is wat warmer dan de lente/herfstvariant. Beide jassen hebben een zachte fleecevoering aan de binnenkant. De honden regenjas is gemaakt in allerlei kleuren en verschillende maten. Af en toe hebben we limited edition honden regenjassen in ons assortiment. Hierbij geldt: op is op.

 

Foto’s van de honden regenjassen

Hieronder kan je foto’s vinden van honden met de regenjas aan.

Waarom een regenjas voor de hond? 

Een regenjas voor de hond heeft verschillende voordelen, maar het allerbelangrijkste is dat het zorgt dat honden weer lekker buiten willen wandelen. We zien veel honden die echt geen stap buiten willen zetten als het koud is, regent of sneeuwt. Ook honden kunnen het koud krijgen, zeker honden die geen ondervacht hebben, erg jong of juist oud zijn. Honden van nu zijn niet zoals honden van vroeger, die altijd buiten leefden en een dikke wintervacht ontwikkelden. Honden van nu leven veel binnen, waardoor ze het buiten koud kunnen krijgen en zelfs onderkoeld kunnen raken.

Een regenjas heeft veel positieve effecten op de gezondheid van de hond. Lang nat zijn is niet goed voor een hond, het zorgt dat de hond het sneller koud heeft, kou kan vatten en het heeft een negatief effect op de spieren en gewrichten. Door het dragen van de regenjas bescherm je de spieren en gewrichten van je hond. Daarnaast is het ook fijn voor je huis, want een honden regenjas zorgt dat je huis veel schoner blijft.

Eigenschappen van de regenjas hond

  • Kwalitatieve regenjassen
  • Uitstekende pasvorm
  • Verkrijgbaar in allerlei kleuren en veel maten
  • Door de reflectiestrepen goede zichtbaarheid
  • Waterdichte rits voor een tuigje eronder
  • Zorgt voor warmte en een droge hond
  • Doordat de stof ademt gaat het niet broeien en krijg je geen hotspots
  • Je kunt de regenjas gewoon wassen in de wasmachine!

Waar te koop?

Dierenoppas Amersfoort verkoopt de regenjassen voor de hond. Benieuwd? Bekijk de website!

Is een regenjas voor de hond wel goed?

Ja, onze hondenregenjassen zijn hele goede regenjassen als je opzoek bent naar een regenjas voor je hond. Sterker nog, wij geloven dat dit één van de beste honden regenjassen zijn die er op de markt zijn. Dit komt door de perfecte pasvorm, mooie kleuren, waterafstotendheid én duurzaamheid.

Heeft mijn hond regenjas nodig?

Niet elke hond heeft een regenjas nodig. Wanneer je merkt dat jouw hond het na een wandeling in de regen lang koud heeft doordat de vacht slecht opdroogt kan je kijken naar een hondenregenjas. Maar ook als jouw hond last heeft van de spieren en gewrichten, zoals artrose, is een honden regenjas aan te raden. Dit omdat de regenjas afkoelen voorkomt, wat beter is bij gewrichtsproblemen.

error: Op alle tekst en foto\'s rust copyright